Menu

Nieuwe website 't Huis Dever


In het voorjaar 2020 is de nieuwe website van 't Huys Dever ontwikkeld.

De vorige website was al weer jaren oud en voldeed niet meer aan de huidige technieken, zoals een veilige verbinding en de zichtbaarheid op mobiele apparaten.Op deze website zijn de historie en de restauratie van 't Huys Dever omschreven. Daarnaast ziet u nieuws en de agenda.

De vorige website was al weer jaren oud en voldeed niet meer aan de huidige technieken, zoals een veilige verbinding en de zichtbaarheid op mobiele apparaten. Met deze website is 't Huys Dever klaar voor de toekomst.

De website is lokaal ontwikkeld door Pluslive uit Hillegom en gedeeltelijk gesponsord, daarnaast is er een bijdrage vanuit het ondernemersfonds toegekend. 't Huys Dever is voor Lisse een belangrijke historische en markante plek. Veel inwoners zijn dan ook vriend van 't Huys Dever. Wilt u ook een bijdrage leveren? Dat kan, zie de pagina "vriend van 't Huys Dever".Eerder nieuwsIn het voorjaar 2020 is de nieuwe website van 't Huys Dever ontwikkeld.

Coronavirus

´t Huys Dever en het coronavirus

Op 3 juni 2020 ging ´t Huys Dever weer open voor bezoek. Het is wel noodzakelijk te reserveren.
Dit kan door [ dit formulier ] in te vullen met datum, aanvang 14.00, 15.00 of 16.00 uur en aantal bezoekers. Maximaal 12 bezoekers tegelijk in ’t Huys.


Agenda

Dagelijks open van woensdag tot en met zondag van 14.00-17.00 uur

Datum: 09 okt 2020,

Gesloten i.v.m privé activiteit

Datum: 07 nov 2020,

Natuurwerkdag

Details volgen