Menu

Dahlia mozaïek bij 't Huys Dever


Ook 't Huys Dever doet mee met de dahlia mozaïeken!

Dahlia-mozaiek-lisse-Dever-bollenstreek-1

Zoals vele voorgaande jaren is er dit jaar ook weer een dahlia expositie!

Op maar liefst 42 locaties kunt u prachtige dahlia mozaïeken bewonderen, waaronder een bij ’t Huys Dever. Hier ziet u op de Achterhof als nummer 36 een prachtig creatie in de kleuren van het wapen van Dever.

De route is zeer aan te bevelen, wij wensen u veel kijkplezier toe !Dahlia-mozaiek-lisse-Dever-bollenstreek-2


Eerder nieuwsOok 't Huys Dever doet mee met de dahlia mozaïeken!

Dahlia-mozaiek-lisse-Dever-bollenstreek-1


Een zeer interessante wandeling door de omgeving van Dever
In Zuid-Holland liggen prachtige kastelen en buitenplaatsen waaronder ons mooie gerestaureerde ’t Huys Dever, te Lisse, een gerestaureerde donjon uit de 14e eeuw!

Een aantal weken geleden stond een oproep voor hulp in de nieuwsbrief van MeerBusiness Duin & Bollenstreek. Huys Dever was op zoek naar een nieuwe (gebruikte) laptop en een beamer. Wij weten dat de nieuwsbrief van MeerBusiness goed gelezen wordt, want binnen een dag hadden we "beet" voor Huys Dever. En donderdag 17 juni werd op feestelijke wijze de apparatuur overhandigd. Een mooie laptop, een prachtige beamer en als klap op de vuurpijl een fraaie printer. een goed begin voor Suze Joukes, de nieuwe kasteelbeheerder, die Folckert van de Veen zijn taken overneemt nu de laatstgenoemde van een welverdiend pensioen gebruik gaat maken.


In het voorjaar 2020 is de nieuwe website van 't Huys Dever ontwikkeld.

’t Huys Dever is open!

Van woensdag t/m zondagmiddag van 14.00-17.00 uur zijn we zoals voorheen geopend. Vanaf 5 juni konden we gelukkig alweer heel bezoekers ontvangen.

Natuurlijk blijven we wel voorzichtig en houden we 1,5 m afstand.

Tot ziens in ’t Huys Dever!

Agenda

Dagelijks open van woensdag tot en met zondag van 14.00-17.00 uur