Menu

Coronavirus

´t Huys Dever en het coronavirus

Op 3 juni 2020 ging ´t Huys Dever weer open voor bezoek. Het is wel noodzakelijk te reserveren.
Dit kan door [ dit formulier ] in te vullen met datum, aanvang 14.00, 15.00 of 16.00 uur en aantal bezoekers. Maximaal 12 bezoekers tegelijk in ’t Huys.

Ridderschap

Voel je een ridder, help 't Huys Dever

Ridder van Buitenplaats ’t Huys Dever
Als Ridder van Buitenplaats ’t Huys Dever kunt u, via uw culturele sponsoring, een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling en instandhouding van Buitenplaats ’t Huys Dever. Meedelen in de publiciteit en belangstelling, die dit prachtige oudste huis van Lisse geniet. En dat allemaal in een plezierige en ontspannen entourage waar, naast het zakelijke, meer dan voldoende ruimte is voor informele contacten.

Het zakelijke platform van ’t Huys Dever
De Stichting Beheer ’t Huys Dever streeft er naar een ridderschap te vormen van ’t Huys Dever met maximaal 40 bedrijfsleden. Een vrij exclusieve club dus waar business-to-business hoog in het ridderlijk vaandel staat. Zaken doen is immers een kwestie van gunnen! De leden van de Businessclub Ridderschap Dever vertegenwoordigen een belangrijk deel van het bedrijfsleven in de Duin & Bollenstreek. Gezamenlijk zorgen zij voor een gezellige en open sfeer waardoor een ieder zijn/haar (zakelijke) voordelen kan behalen.

Activiteiten
Naast de specifieke activiteiten voor de leden van het ridderschap van Buitenplaats ’t Huys Dever krijgen de leden ook de uitnodigingen voor de bijeenkomsten van het ondernemersplatform MeerBusiness Duin-& Bollenstreek. Maandelijks worden daar in een informele sfeer bijeenkomsten gehouden waarbij, onder het genot van een drankje en een hapje, zowel zakelijke als sportieve ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Regelmatig worden er evenementen georganiseerd voor de leden van MeerBusiness en dus ook voor de ridders, zoals thema-avonden, een jaarlijks golftoernooi en bedrijfsbezoeken.

Belangstelling?
U wordt Ridder van ’t Huys Dever voor € 1000,--per jaar voor minimaal drie jaar gezien de onderscheidingen die u ontvangt wanneer u tijdens het jaarlijkse Riddergala in ’t Huys Dever tot ridder wordt geslagen. Overigens: Dever heeft het ANBI keurmerk dus uw culturele bijdrage wordt als sponsoring erkend.

Wij streven er naar dat u tenminste 50% van uw bijdrage op zakelijke wijze terugontvangt, dus voor de kosten hoeft u het niet te laten. Sterker: u wordt er beter van.

Naast de algemene rechten verbonden aan het ridderschap, zoals deelname aan alle bijeenkomsten,  activiteiten van MeerBusiness en de activiteiten in de ridderzaal van het ridderschap heeft u als bedrijf recht op twee plaatsingen van een gratis artikel ter waarde van € 200 per keer in de MeerBusiness Duin & Bollenstreek nieuwsbrief. Uiteraard zijn ook uw andere wensen bespreekbaar! Wij zijn graag bereid om nadere informatie te verstrekken en zien wij belangstellend uit naar uw komst als Ridder van ’t Huys Dever!

Heeft u belangstelling: maak een afspraak met Frans van der Riet van MeerBusiness Duin-&Bollenstreek (frans@meerbusiness.nl) of 06 53633364.

Wat mag u van uw ridderschap van Buitenplaats ’t Huys Dever verwachten?
Wat heeft ’t Huys Dever haar ridders te bieden?

Ridders ontvangen

 • Ridderschild of-zwaard en andere onderscheidingen als bewijs van uw ridderschap van ’t Huys Dever.
 • Uitnodigingen voor de activiteiten die ’t Huys Dever voor haar ridders en vrienden organiseert.
 • Gratis toegang tot de (Meer) Business Bread Breakfasts.
 • Uitnodigingen voor bijzondere evenementen zoals exposities die in en rond ’t Huys Dever gegeven worden.
 • Jaarlijks een rondleiding voor 10 personen in ’t Huys Dever.
  Twee maal per jaar een artikel (waarde € 400,--) in de nieuwsbrief van MeerBusiness Duin & Bollenstreek.
 • Uitnodiging voor de jaarlijkse Ridder gala-avond voor 2 personen op Dever.
 • ’t Huys Dever wordt voor de ridders tegen 50% gereduceerd tarief ter beschikking gesteld voor bijvoorbeeld het houden van: Bedrijfspresentaties, Vergaderingen, Productpresentaties, Seminars, Workshops, Diners ,Outdoor activiteiten.
 • Jaarlijks één kratje: Dever Gerstenbier of Dever Weizenbier.
 • En tot slot: invulling maatwerk eisen.

Coronavirus

´t Huys Dever en het coronavirus

Op 3 juni 2020 ging ´t Huys Dever weer open voor bezoek. Het is wel noodzakelijk te reserveren.
Dit kan door [ dit formulier ] in te vullen met datum, aanvang 14.00, 15.00 of 16.00 uur en aantal bezoekers. Maximaal 12 bezoekers tegelijk in ’t Huys.


In het voorjaar 2020 is de nieuwe website van 't Huys Dever ontwikkeld.

Agenda

Dagelijks open van woensdag tot en met zondag van 14.00-17.00 uur

Datum: 09 okt 2020,

Gesloten i.v.m privé activiteit

Datum: 07 nov 2020,

Natuurwerkdag

Details volgen