Menu

Activiteiten bij 't Huys Dever

Bijna alles is mogelijk, van Oudhollandse spelen tot middeleeuws culinair

Bij een feest of bijzondere gelegenheid wil je graag iets speciaals doen. 't Huys Dever is niet alleen een mooi historisch gebouw, maar tevens een locatie waar allerlei evenementen voor u georganiseerd kunnen worden.

Bedenk uw evenement

Laat ons uw wensen weten en wij vullen ze in!

U wordt 50 jaar, bent 25 jaar getrouwd of u wilt een doop of geboortefeest geven. Allerlei voorbeelden om in onze unieke middeleeuwse donjon een sfeervolle tijd te hebben. Wij zijn centraal gelegen in de bollenstreek, op enkele minuten van de A4/A44 en hebben een eigen parkeerplaats.
´t Huys Dever heeft een kleinschalige en huiselijke sfeer. Wij vinden privacy heel belangrijk, u heeft het hele gebouw tot uw beschikking. Er zijn mogelijkheden voor een receptie, high-tea, buffet of een exclusief diner in de kapelzaal met sfeervolle kaarsverlichting. Bij mooi weer is het ook mogelijk om in de besloten tuin een high-tea of receptie te houden. Bij een groter gezelschap zijn er uitbreidingsmogelijkheden met een luxe partytent.

U kunt bij ons gebruik maken de uitstekende cateraars die al jarenlang een culinair begrip zijn in de bollenstreek. U kunt ons iedere dag, behalve maandag en dinsdag, bezoeken tussen 14.00 en 17.00 uur om het gebouw te bekijken. Dus ook in het weekend!

Voor informatie kunt u ons bellen tussen 14.00 en 17.00 uur op 0252 411430