Menu

Coronavirus

´t Huys Dever en het coronavirus

Op 3 juni 2020 ging ´t Huys Dever weer open voor bezoek. Het is wel noodzakelijk te reserveren.
Dit kan door [ dit formulier ] in te vullen met datum, aanvang 14.00, 15.00 of 16.00 uur en aantal bezoekers. Maximaal 12 bezoekers tegelijk in ’t Huys.

Zakelijke of particuliere bijeenkomsten

Een rustige en besloten locatie voor vergadering of feest

´t Huys Dever te Lisse is een unieke middeleeuwse locatie om een kleinschalige zakelijke bijeenkomst te houden. Bijvoorbeeld een presentatie, bespreking of vergadering gecombineerd met een lunch. Ook een receptie of een personeelsbijeenkomst zijn mogelijk. De unieke 14e eeuwse sfeer geeft een bijzonder tintje aan het geheel.

U kunt bij ons gebruik maken van een van de twee uitstekende cateraars die al jarenlang een culinair begrip zijn in de bollenstreek. Wij zijn centraal gelegen in de randstad op enkele minuten van de A4/A44 en hebben een eigen parkeerplaats.

´t Huys Dever ligt in het groen in de mooie bollenstreek. De 14e eeuwse donjon is centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar:

- slechts 30 autominuten van Haarlem, Amsterdam en Den Haag
- 20 minuten van Leiden, Hoofddorp en Noordwijk
- op enkele minuten afstand van de A4/A44.

Wij hebben een eigen parkeerplaats voor al uw gasten.
't Huys Dever heeft een kleinschalige en huiselijke sfeer wat ook blijkt uit de persoonlijke aandacht en benadering. Inspraak en meedenken staan bij ons hoog in het vaandel. 

Vergaderen
U kunt bij ons vergaderen in alle rust en beslotenheid. U kunt bij ons ook uw bedrijfsfeest geven.
Aansluitend of vooraf een exclusief diner of buffet in de ridderzaal is heel sfeervol, met de open haard aan en de kaarsen in de vensterbanknissen. Bij mooi weer is het mogelijk om in de besloten tuin een high tea of borrel te houden. Bij een groter gezelschap kan er op de voorhof een luxe partytent geplaatst worden.

Huys-Dever-vogelvluchtU kunt bij ons gebruik maken van uitstekende cateraars die al jarenlang een culinair begrip zijn in de bollenstreek.
U kunt ons iedere dag, behalve maandag en dinsdag, bezoeken tussen 14.00 en 17.00 uur om het gebouw te bekijken en sfeer te proeven. Dus ook in het weekend! Een telefoontje vooraf kan handig zijn om te voorkomen dat u precies in een festiviteit terecht komt. Een vergadering, receptie of feest is niet afhankelijk van de tijden. Indien nodig sluiten wij voor regulier bezoek.

Voor informatie kunt u ons bellen tussen 14.00 en 17.00 uur, behalve op maandag en dinsdag, op telefoonnummer 0252 411430

Coronavirus

´t Huys Dever en het coronavirus

Op 3 juni 2020 ging ´t Huys Dever weer open voor bezoek. Het is wel noodzakelijk te reserveren.
Dit kan door [ dit formulier ] in te vullen met datum, aanvang 14.00, 15.00 of 16.00 uur en aantal bezoekers. Maximaal 12 bezoekers tegelijk in ’t Huys.


In het voorjaar 2020 is de nieuwe website van 't Huys Dever ontwikkeld.

Agenda

Dagelijks open van woensdag tot en met zondag van 14.00-17.00 uur

Datum: 09 okt 2020,

Gesloten i.v.m privé activiteit

Datum: 07 nov 2020,

Natuurwerkdag

Details volgen